Invitasjon til Bertel O. Steen Cup 2018

Postet av Lommedalens IL den 4. Jan 2018

Lommedalen Alpin og Freeski i samarbeid med sponsorer har gleden av å invitere utøvere fra 6 til 18 år til vår tradisjonsrike StorslalåmCup i

Krydsbyløypa, LommedalenPåmelding og betaling kr. 140,- gjøres på www.minidrett.no.

Ta med bekreftelse på innbetalt startkontingent. Ikke forhåndsbetalt startkontingent faktureres med kr 200,-. Etteranmelding kan gjøres i bakken renndagen (før hhv.kl 09:15 og 12.45) og koster kr. 200,-.

Premieutdeling umiddelbart etter at hver klasse er avsluttet (eldste klassene først i klassene 11 år og eldre). I tillegg premieres sammenlagtvinner i klassene fra 11 år og eldre etter tredje renn i Bertel O. Steen Cup 10. mars. Beste plassering i 2 renn teller som sammenlagtresultat.

Rennkort selges i bunn av barnebakken.

Deltakende klubber må påregne å stille som portvakter. Det vil ikke være portvakter i de yngste klassene

Fremmøte i god tid før rennstart, og senest 1 time før start.GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

Postet av Lommedalens IL den 23. Des 2017

Vi ønsker alle medlemmer, aktive, frivillige og innbyggere i Lommedalen og på Bærums Verk en riktig god jul og et godt nytt sports år.Vil du bidra til å utvikle «Lommedalen Breddeidrettssenter»?

Postet av Lommedalens IL den 21. Des 2017

«Lommedalen Breddeidrettssenter»

Et ambisiøst og framtidsrettet byggeprosjekt – «Lommedalen Breddeidrettssenter» – er under oppseiling og utvikling i regi av Lommedalens Idrettslag. Vi trenger flere til å dra lasset videre sammen med oss – vil du være med? Selv om prosjektet ennå ikke er behandlet  av årsmøtet i Lommedalens IL, ønsker vi å være best mulig rustet til arbeidet som ligger foran oss.

Grunntanken i prosjektet er at vi skal skape fremtidens aktivitetsbaserte samfunnshus som det naturlige og vitale samlingsstedet for Lommedalens innbyggere i alle aldre, fundert på fysisk aktivitet, kultur, entreprenørskap, tilhørighet og samhold.

Bygget på over 4000 m2 skal inneholde areal til aktiviteter av ymse slag, inkludert basketball, innebandy, volleyball, futsal, håndball, tennis, bordtennis, golf, trampoline, motorikk/turn, klatring, samt flere treningssaler og styrkerom. Men det skal også være rom for «ikke-idrett», for eksempel foto/video, musikk, teater, cafe/mingleområder, entreprenørskap, kortreist kontorfellesskap for voksne, og forhåpentligvis også noe for helsefagfolk som (fast)leger og fysioterapeuter.

Les også budstikkas artikkel: "Vil samle ungdommen i dalen".

For tiden har vi en spørreundersøkelse blant barn/ungdom i Lommedalen/på Bærums Verk for å kartlegge ønsker og behov som disse ser i dag. Undersøkelsen kan tas her: https://goo.gl/forms/sEPUHNRuq...

For noen dager siden fikk vi den gledelige nyheten at Sparebankstiftelsen støtter prosjektet med 1mill kr. Pengene skal i all hovedsak gå til utstyr og interiør. Så før vi får dratt nytte av denne gaven, må det gjøres et godt stykke arbeid langs flere akser.


Vi trenger folk til å jobbe med blant annet finansiering, dialog med Bærum kommune, prosjektering, informasjon og forretningsmodeller. Har du lyst til å bidra eller har spørsmål til dette, er det bare å ta kontakt med prosjektleder Kjetil Røine (95201355 / kjetil.roine@gmail.com).Ung i Lommedalen/Bærums Verk - vi trenger dine råd!

Postet av Lommedalens IL den 6. Des 2017

For Lommedalen Idrettslag er det viktig å legge til rette for et bredt tilbud med aktiviteter som treffer flest mulig av våre barn og ungdommer.

Vi er nå i gang med et fremtidsrettet prosjekt der en av målsettingene er at deltagelse i fysisk aktivitet skal skape grunnlag for god sosial, fysisk og mental helse.  Vi er i dette arbeidet opptatt av at barn og ungdom selv skal få være med å bestemme hvilke tilbud og fasiliteter det skal satses på i årene fremover.

Derfor vil vi gjerne invitere deg som er i alderen 11-18 år til å bidra med dine synspunkter og råd ved å svare på en spørreundersøkelse. For få best mulig grunnlag for gode beslutninger i den videre prosessen håper vi at mange vil bidra. Alle svarene blir selvfølgelig behandlet anonymt.  Det er altså ingen som får vite hva den enkelte har svart.

Bruk følgende link for å svare på spørreskjema så snart som mulig og helst innen 14. desember:

https://goo.gl/forms/sEPUHNRuq...


Har du spørsmål kan du kontakt Jostein Steene-Johannessen på 40228463/jostej2@online.no

==========Audi FIS Ski World Cup i Kollen 1. januar

Postet av Lommedalens IL den 30. Nov 2017

Bli med på vinterens RÅESTE opplevelse 1. januar 2018! 


Verdens 32 beste alpinister kjører ned en 180 meter lang bakke, 18 porter og ett hopp!

Ta med venner og kjente, hiv på deg varme klær og bli med på verdenscuprenn i paralellslalåm i Holmenkollen første nyttårsdag! Rennstart klokken 16.00. 

Alle unge, aktive alpinister får 30 % rabatt på tribunebilletter i hovedtribunen. Dette er pris for dem over 12 år ☺. Linken finner du her: http://cityeventoslo.no/aktiv-... 

For dem som ønsker å abonnere på nyhetsbrev, trykk på følgende link: http://mailchi.mp/1ac36896ce8e...


Les mer her: www.cityeventoslo.noPowered by: Bloc