Marianne Dahl Fjelberg

Marianne Dahl Fjelberg

Samarbeidsavtale med Riis Bilglass Bekkestua og Ramstadsletta

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 7. Jul 2016

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Riis Bilgalss på Bekkestua og Ramstadsletta, Norges største bilglasskjede, som utfører utskifting av frontrute, side og bakruter på alle typer biler.

Avtlaen er et to-veis-samarbeid og jo flere medlemmer som benytter tilbudet om reprasjon av steinspurt eller ruteskift, jo mer får vi tilbake.

Ved reprasjon av steinsprut mottar idrettslager kr. 50,- pr. stk.

Ved skifte av frontrute mottar idrettslaget kr. 750,- pr. stk og du får gratis lånebil.

I tillegg til å søtte idrettslaget vil du motta et fordelskort som gir deg GRATIS påfyll av spylerveske på alle våre Riis Bilglassavdelinger i et helt år!

Riis Bilglass Bekkestua
Gamle Ringeriksvei 34
1357 Bekkestua
Tlf: 67121617

Riis Bilglass Ramstadsletta
Ramstadsletta 18
1363 Høvik
Tlf: 67121617Medlemsrabatter til LIL-medlemmer

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 28. Jun 2016

Spill tennis i Lommedalen! LIL-medlemmer får rabatt på medlemskap i Lommedalen Tennisklubb. For mer info: www.lommedalentennis.noLIL-spiller debuterte for Norge

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 28. Jun 2016

LILs Arne Marius Th. Grevskott debuterte på G15-landslaget i basketball i København helgen 17.-19. juni.

Norges to U15-landslag i basketball spilte sine første landskamper i turneringen Copenhagen Invitational i København helgen 17.-19. juni. En av spillerne som debuterte med flagget på brystet, var Lommedalens Arne Marius Thorseth Grevskott. Arne Marius spiller på vårt G01-lag, som nylig fikk sølv i regionsmesterskapet for Østlandet.

Norge er en liten nasjon i basketsammenheng, og de norske lagene pleier å tape de fleste kampene i denne turneringen. G15-laget fikk det også tøft i gruppespillet og tapte de tre første kampene. Men i de påfølgende plasseringskampene var spillerne blitt mer vant med nivået og tempoet. Først slo de Sverige 69-52 og deretter et svakt Libanon-lag hele 93-37.

Arne Marius startet alle de fem kampene for Norge. Turneringen er en del av en 18 måneders oppkjøring frem mot nordisk mesterskap og EM i G16-klassen sommeren 2017.

Bilde: (SLO DANSKENE: Arne Marius dekker opp en svensk spiller i kampen som Norge vant 69-52.)Tine Fotballskole uke 26 og 33

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 12. Apr 2016


Fotballskole for barn fra 1 - 7 klasse.

Varm mat til lunsj hver dag.
Alle får t-skjorte, sekk/bag og ball.
Åpningstid: 08.00 - 16.00
Instruktører fra Lommedalens A-lag og juniorlag


Dersom du skal melde på flere enn ett barn i samme familie, kan du velge søskenrabatt på barn nummer 2,3, osv. Første barn må betale fullpris.

Påmelding her: https://www.superinvite.no/#/invitation/1baff70e2669e8376347efd3a874a341Ny LIL-spiller i basket på landslaget

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 7. Apr 2016

FÅR SJANSEN: Peder Riise Johnsen (t.v.) kjemper om en plass blant de 12 som reiser til København med G15-landslaget i juni. Her fra fjorårets semifinale mot Kjelsås. Foto: Trygve Diesen.


Peder Riise Johnsen fra Lommedalens G15-lag i basketball, er tatt ut i landslagstroppen som skal ha samling på i pinsa, 13.-16. mai.

NBBFs G15-landslag er en 18 måneders satsing fram mot Nordisk mesterskap og EM sommeren 2017. Dette er den fjerde samlingen siden oppstart rett etter nyttår. Etter samlingen i pinsa vil det bli gjort et uttak på 12 spillere som vil reise til turneringen Copenhagen Invitational helgen 17.-19. juni.

Dermed har Lommedalens G01-lag to spillere i G15-landslagstroppen. Arne Marius Thorseth Grevskott har deltatt på samlingene helt siden oppstarten.

Peder Riise Johnsen har spilt basket på LILs G01-lag i åtte sesonger. Laget er regjerende regionsmester i 01-klassen, og under fjorårets regionssluttspill ble Peder tatt ut på turneringens All Star-lag.

Årets regionsmesterskap spilles helgen 8.-10. april i Apalløkka på Ammerud. Lommedalens G01-lag spiller semifinale mot Bøler lørdag 9. april klokken 09.00, etter å har blitt nummer to i serien i klassen G01 elite.God påske

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 18. Mar 2016
Minner om årsmøte 5. april kl. 19.00 i klubblokalet i Lommedalshallen

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 18. Mar 2016


Det har kommet inn 1 forslag til årsmøtet 5. april.

se innkalling og innkomment forslag.Aleksander Aamodt Kilde vant super-G-cupen

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 17. Mar 2016

Vi gratulerer Aleksander som verdens beste super G kjører denne sesongen. Når han kommer hjem blir det fest i Varmestua.

Les mer i BudstikkaKlubbkvelden i morgen onsdag er dessverre avslyst grunnet sykdom

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 15. Mar 2016

"Klubbkvelden i morgen onsdag (16.3) med Øyvind Larsen må dessverre avlyses pga sykdom. Vi håper imidlertid å kunne komme tilbake til dette temaet ("Flest mulig - lengst mulig - best mulig?") i løpet av våren.

Vi legger ellers opp til en ny klubbkveld i april med tema "skadeforebygging". Informasjon om dette kommer såsnart vi har fått landet dato."Medlemsavgift 2016

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 10. Mar 2016

Medlemsavgiften for 2016 er nå sendt ut. Hvis det er noe du lurer på så ta kontakt med Reidunn på mail: reidunn@lil.no
Tine Fotballskole uke 26 og 33

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 10. Mar 2016

Fotballskole for barn fra 1 - 7 klasse.
Varm mat til lunsj hver dag.
Alle får t-skjorte, sekk/bag og ball.
Åpningstid: 08.00 - 16.00
Instruktører fra Lommedalens A-lag og juniorlag


Dersom du skal melde på flere enn ett barn i samme familie, kan du velge søskenrabatt på barn nummer 2,3, osv. Første barn må betale fullpris.

Påmelding her: https://www.superinvite.no/#/invitation/1baff70e2669e8376347efd3a874a341Keeper/-spisskole Lommedalsbanen 16.-17. april

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 2. Mar 2016

Keeper/-spisskole Lommedalsbanen 16.-17. april for keepere og de som vil utvikle avslutnings-/spissferdigheter i alderen 8-16 år (født 2008-2000).

Påmelding: https://www.superinvite.no/#/invitation/1abb1e1ea5f481b589da52303b091cbb


Keeperne vil få et opplegg tilpasset sitt nivå og sin alder. De minst erfarne keeperne/nybegynnerne vil få opplæring i grunnleggende keeperferdigheter (grep, utgangsposisjon, bevegelse, «sleng-teknikk» osv), mens de viderekommende vil få mer om posisjonering, offensiv agering, samspill/kommunikasjon med forsvar, tips til egentrening mm.

Opplegget for spissene/ angrepsspillerne vil også bli differensiert, men alle vil komme inn på ulike avslutningsteknikker (type skudd, headinger ol), finter, bevegelsesmønster, dødballer mm.

For alle vil det bli to økter hver dag hvor den første vil være mer lekbetont enn den andre. Mot slutten av siste økt kan deltakerne forvente at pulsen vil øke en del og at keeperne vil kunne få noen skrubbsår på knærne. Muligheter også for litt stive muskler dagen derpå, men vi skal selvsagt også tøye ut.

Oppmøte kl 0900 begge dager, treningen starter kl 0930. Slutt senest kl 1500 begge dager. Lunsj (brødmat) begge dager ca kl 12-13.

Påmeldingsfrist; fre 1 apr. Dersom det ikke er tilstrekkelig påmelding (minst 20 deltakere) vil skolen bli kansellert/utsatt og egenandel fratrukket gebyr returnert (kr 250,-).

Ansvarlig: Per Engelsgaard med betydelige bidrag fra andre keepere/angrepsspillere fra klubben.Samarbeid med Fretex

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 2. Mar 2016

Det er nå satt ut 2 innsamlingsbokser fra Fretex ved Lommedalshallen og det vil også komme 2 stk ved p-lass i Krydsbybakken.Klubbkveld for alle: Flest mulig - Lengst mulig - Best mulig?

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 1. Mar 2016


Klubbhuset i Lommedalshallen Onsdag 16.3 kl 1900

I lys av de siste ukers omfattende debatt i media om topping i barne- og ungdomsidretten, og vårt eget behov for å ha en åpen diskusjon rundt dette, har vi vært så heldige og få Øyvind Larsen, fagsjef for barne- og ungdomsfotballen i NFF (og tidligere videoanalysesjef for Drillo), til å komme til oss i Lommedalen. Onsdag 16. mars kl 1900 i klubbhuset (Lommedalshallen) vil han prate til oss og med oss om hvordan lykkes å ha med flest mulig lengst mulig der alle opplever mestring og utvikling.

Noen tema Øyvind vil berøre:

  • Bredde vs topping i barne- og ungdomsfotballen; hvordan kan vi lykkes i LIL?
  • Hvordan kan vi som klubb satse på en måte som er attraktiv både for
    • de som ønsker å nå langt
    • de som ønsker å bli bedre
    • de som ønsker å være med fordi det er et sosialt møtepunkt
  • Hvordan utvikle gode spillere i sitt lokale, sosiale miljø, framfor i klubber med uttalt toppingsambisjoner

Alle trenere, ledere, foreldre og spillere inviteres derfor til å høre på og prate med Øyvind. Han er et fyrverkeri av en foredragsholder og har bøttevis av erfaring, både på topp- og breddenivå.

Spørsmål; kontakt Kjetil Røine (95201355)Odin på pallen i ungdoms OL

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 1. Mar 2016

Vi gratulerer Odin Vassbotn Breivik, som tok Norges første alpintmedalje under Ungdoms-OL på Lillehammer.

Les mer her:Aleksander Aamodt Kilde vant utfor i Garmich

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 30. Jan 2016

Vi gratulerer med 1 plass og en fantastisk innsats i utfor i Garmich.LiL løperne våre vinner universitets renn i USA

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 26. Jan 2016

Endre Bjertness, Kristine Haugen og Tonje Healy Trulsrud tar alle topp plassene i storslalåm rennene i Steamboat spring i USA.

Lommedalen har for tiden 3 løpere som kjører FIS renn for universitetslagene i USA. Alle 3 tok topplasseringer i helgens renn i Springboat springs.

Det ble avholdt 1 slalåmrenn og 2 storslalåmrenn for både damer og herrer.

-Endre tok dobbel i ssl

-Kristine tok seier i ssl og bronse i sl

-Tonje både seier og bronse i ssl

Det er for tiden utrolig morsomt å følge Lommedalsløperne i USA. Etter en serie med mange gode prestasjoner i universitetsrenn toppet det seg i Steamboat Springs i helgens renn. Spesielt morsomt for oss foreldre som opplevde dette spesielle området fra sin beste side sammen med våre svært fornøyde løpere.

Disse alpinistene kombinerer alpinkarriere med studer på ulike universiteter i USA. Gjennom gode prestasjoner i Norge har de fått idrettsstipend fra amerikanske universiteter som dekker studieavgift, treneravgift, samt reise- og oppholdsutgifter for treninger og samlinger.

Idrettsstipendene er et godt alternativ til satsing på alpinkarriere i Norge på Europacup og World cup lagene.

Stipendene er sterkt ettertraktet slik at det er mange gode løpere med i rennene og tilhørende hard konkurranse mellom universitetslagene. Løperne reiser rundt i USA inkludert Alaska på renn og samlinger. I Springboat springs er nordmennene svært godt ansett siden nordmannen Carl Howelsen startet opp den lokale skiklubben og fikk først bygget en hoppbakke og deretter slalåmbakke. Helgens slalåmrenn foregikk i Howelsen hill.

Erik Bjertness


Aamodt Kilde nr. 6 i Kitzbühel

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 23. Jan 2016

Et dramatisk utforrenn i Kitzbühel hvor Aksel Lund Svindal kjørte ut og flere ble hentet med helikopter etter å ha kjørt ut, kjørte Alkesander Aamodt Kilde ned til en flott 6 plass. Vi gratulerer.


Til alle skiløpere som benytter løypene på Bærum Golfklubb

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 22. Jan 2016

Våre toaletter er åpne for skiløpere på Bærum Golfklubb.Arne Marius Thorseth Grevskott er tatt ut på årets G15-landslag i basketball

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 19. Jan 2016


Arne Marius Thorseth Grevskott, fra Lommedalens G01-lag, er tatt ut i 16-mannstroppen på årets G15-landslag i basketball. Dette prosjektet er starten på et 18 måneders løp fram mot Nordisk og EM i basket for G16-lag sommeren 2017. Det vil være 18 samlinger og turneringer fram mot dette langsiktige målet. Første turnering går i København i juni i år. Første landslagssamling går av stabelen denne helgen i hallen F21 på Helsfyr i Oslo. LIL G01 ble regionsmester i Region øst i vår (hele Østlandet). Arne Marius er nr. 24 på bildetVåre utøvere er nominert til flere priser på idrettsgallaen 2016

Postet av Marianne Dahl Fjelberg den 6. Jan 2016

Rune Velta er nominert til følgende priser:
Årets mannlige utøver
Årets team prestasjon (hopplaget)
Årets navn

Aleksander Aamodt Kilde er nominert til følgende pris:
Årets gjennombrudd

Vi ønsker lykke til og krysser fingre for at de får sin fortjente heder. De har gjort en kjempe innsats i 2015 og satt Lommedalen på verdenskartet. Vi er stolte av dere og ønsker dere masse lykke til i 2016.Powered by: Bloc