Historiens første basketcamp

Postet av Lommedalens IL den 1. Jul 2020

HØY STEMNING, VELLYKKET CAMP

Da er Lommedalen baskets aller første camp ved veis ende. Og det er ingen hvem som helst som har øst av sin kunnskap. Mandag var Harald Eika Frey og Ståle Frey instruktører, og tirsdag var det Nanna Sand som var hovedattraksjon. 24 deltakere har trent og lært og gått fornøyde hjem. Etter at coach Stig Omland hadde pøst på med sin kunnskap gjennom flere dager, var tiden til slutt inne for finaler og kåringer. Det ble mange jevne og spennende dueller.

Det var finaler for kåring av capens beste skytter både blant jenter og gutter. I jentefinalen ble til slutt Karin ganske suveren vinner. I guttefinalen var det langt jevnere, men Sindre trakk til sist det lengste strået.

Så var det duket for finale i 3 mot 3-turneringen. Finalen ble jevnspilt til siste slutt, men vinnere ble Tara, Viktoria, Markus og Jakob T.

Helt på tampen skulle campens MIP-er (Most Improved Player) og All Star-lag kåres. Alle coachene hadde avgitt stemmer. MIP blant jentene ble Tara. Mens Marius ble kåret til MIP blant guttene.

Følgende spillere ble tatt ut på campens All Star-lag: Astrid, Isabelle, Ella, Ola og Markus.

Vi gratulerer alle vinnerne!
Mange benyttet seg også av å bli med på den sosiale avrundingen av campen på Burudvann litt senere på ettermiddagen.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt til avviklingen av campen, alle coachene og alle som har jobbet i kulissene både i forkant og under campen! Ting gjør seg ikke selv. Dere har gjort en kjempejobb!

Alt i alt må det være dekning for å si at dette ble en vellykket camp! Kanskje gir det inspirasjon til en form for gjentagelse senere? Flere foreldre har allerede ytret ønske om det.

Men nå skal vi alle unne oss en svært velfortjent sommerferie. Håper mange er inspirert til å trene gjennom sommeren! Vi sees til høsten!0 Kommentar

Kontoret holder stengt i uke 29 og 30

Postet av Lommedalens IL den 29. Jun 2020

Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer.

Kos dere masse så gleder vi oss til å starte opp igjen i uke 31. Kontoret er stengt i uke 29 og 30.
0 Kommentar

Barne- og ungdomsidrett gjenåpner fra 1. august

Postet av Lommedalens IL den 24. Jun 2020

Full idrettsaktivitet for barn- og ungdom fra 1. august

– Jeg er glad for at jeg nå har fått anledning fra helsemyndighetene til å gjenåpne barne- og ungdomsidretten fra 1. august. Vi vet hvor viktig idrett er som møteplass og sosial arena for barn og unge over hele landet, og dette er nok et skritt i retning av normalisering i samfunnet, sier kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja. 

Les hele beskjeden fra regjeringen

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/ytterligere-gjenapning-av-barne--og-ungdomsidrett-fra-1.-august/id2715666/?fbclid=IwAR1S9MNoCjOMAUibn9QGtUiTeByy4tXy1NaiZxBOX8ZQ2vs5E_aHc1IboGI 0 Kommentar

Lommedalsuka åpner for håndballtilbud i uke 33

Postet av Lommedalens IL den 19. Jun 2020

Lommedalsuka åpner for håndballskole- og camp

I forbindelse med Lommedalsuka i uke 33 arrangerer Vestre Bærum LIL to tilbud til barn og ungdom. Et tilbud for de aller minste og et for de litt eldre. Vi holder til i begge våre haller, Lommedalen og Helset.Håndballcamp
Vestre Bærum LIL håndballcamp for kullene 2007-2005 mandag til onsdag i Lommedalshallen.

Det vil bli gjennomført temaøkter med fokus på grunnleggende tekniske øvelser, forsvars- og angrepsspill, avslutning- og keepertrening, fintetrening, samt noe styrke og skadeforebyggende øvelser. Vi ønsker å videreføre vårt fokus på mentaltrening med temaene tilstedeværelse, konsentrasjon og visualisering.

Ungdommene vil denne uka få møte kjente håndballprofiler.


Håndballskole
Vestre Bærum LIL håndballskole for kullene 2014-2008 fem dager i Helsethallen

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball. Det vil bli lagt opp til allsidig trening og lek, slik at barna har det gøy. Håndballskolen varer i fem dager fra kl. 09.00 til 15.00. Du får servert lunsj hver dag, men det kan være lurt å ha med drikke og noe frukt til mellommåltid.  

Barna vil denne uka få møte kjente håndballprofiler.  


MELD DEG PÅ NÅ!
https://www.superinvite.no/#/invitation/a7b23e6eefbe6cf04b8e62a6f09155500 Kommentar

Lommedalsuka - Uke 26 = FULLT

Postet av Lommedalens IL den 17. Jun 2020

Enorm pågang med påmeldinger, må stenge før

Nå er det ikke lenge igjen til Lommedalsuka starter. Som vanlig pleier vi å stenge påmeldingen 5 dager før oppstart, men med en enorm pågang med påmeldinger må vi dessverre stenge påmeldingen en dag tidligere en oppsatt.

Hvis det er noen som har glemt å melde seg på, da går det an å sette seg på venteliste. Dvs. at du kan få plassen hvis en annen deltaker melder forfall.

MEN, det er fortsatt plass i uke 33

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline