Rekruttere nye medlemmer – bli med å drive utviklingen i idrettslaget vårt

Postet av Lommedalens IL den 30. Jan 2018


LIL Hovedstyre skal rekruttere nye medlemmer – bli med å drive utviklingen i idrettslaget vårt

Idrettslaget er limet i lokalsamfunnet vårt. Her får 2 200 barn og unge oppleve trening, samhold og idrettsglede mens ca 200 engasjerte trenere og lagledere bruker av sin tid for å skape gode idrettslige og sosiale rammer for utøverne. LIL tilbyr aktivitet i grupper for blant annet håndball, fotball, basket, langrenn, alpin & freeski, hopp, tennis og Damegruppa.  Vi forvalter store ressurser i anleggene våre, blant annet Skiheisen, Lommedalshallen og 3 kunstgressbaner.

Gruppene er selvgående med egne styrer og ulike verv. I LIL er vi også heldige og har en dedikert administrasjon som håndterer daglig drift på utmerket vis. Hovedstyrets oppgave er å følge opp virksomheten i gruppene og drive ulike prosjekter i samarbeid med administrasjon og grupper. Ikke minst skal styret legge og implementere en god strategi, sette klare målsettinger og utvikle en god kultur, slik at LIL kan fortsette å vokse og bli en enda sterkere positiv aktør i lokalmiljøet vårt.

Styrets overordnede oppgave er å gjennomføre virksomhetsidéen: Livslang idrettsglede for alle i et inspirerende, inkluderende og trygt miljø i naturlige omgivelser!

Arbeidet tuftes på LIL sine verdier: Glede – Fellesskap – Naturlighet – Allsidighet

Hovedstyret velges av Årsmøtet den 22.3.2018.

Nå har du muligheten til å være med! For 2018-2019 har vi kontinuitet i de fleste posisjoner men det skal velges minimum 2 nye varamedlemmer.

I styret er det behov for mange ulike typer kompetanse. Har du bakgrunn fra økonomi, salg, ingeniørfaglige yrker, prosjektledelse, idrett, arbeid med barn & unge eller annen relevant erfaring, så er du velkommen som kandidat. Det viktigste er et ønske om å engasjere seg i å skape de beste rammebetingelser for at både barn, unge og voksne skal ønske å være aktive deltakere i Lommedalens Idrettslag.

Det avholdes ca 1 månedlig styremøte og arbeid med ulike prosjekter gjøres løpende. For å engasjere seg i styrets arbeid får man tilbake massevis av erfaring fra tverrfaglig arbeid, et stort nettverk innenfor idretten, cv-byggende verv og ikke minst gleden av å bidra for Lommedalens barn og unge.

Har du spørsmål om hva det innebærer å ta styreverv så kan du gjerne kontakte noen av de følgende:

Snorre Eide, Styreleder, tlf 95773263, snorre@lil.no

Ole Reistad, Nestleder, tlf 93266908, ole.reistad@ife.no

Marianne Fjelberg, Daglig Leder LIL, tlf 473 27200, marianne.fjelberg@lil.no

Ta kontakt med en av oss i valgkomitéen for å melde din interesse så raskt som mulig, og senest innen 1.3. 

Siri Eng, tlf 915 19681, siri.eng@santamaria.no

Randi Kleven, tlf 917 98944, rgkleven@gmail.com

Mona Martinsen, tlf 918 60326, mom.home@online.no

Ønsker du heller å engasjere deg direkte i en av gruppene så er det også her behov for flinke og engasjerte folk i styrene som har lyst til å være med å legge til rette for at utøverne får et best mulig sportslig og sosialt tilbud. Ta kontakt med gruppelederne. Se kontaktinfo under fanen «hvem er hva» på Lil.noSki- og Snowboard Camp vinterferien 2018

Postet av Lommedalens IL den 29. Jan 2018


Vi inviterer barn og ungdom fra 6 til 17 år til 3 dagers ski- og snowboardcamp i vinterferien fra kl 09.00-15.00. Vi stiller med et variert program med slalåm, twintip og snowboard tilpasset deltakernes alder og nivå. Vi serverer varm lunsj i varmestua. 

Dato:

Mandag 19. til onsdag 21. februar

Aktiviteter:

  • Oppvarmings-aktiviteter / bli kjent
  • Slalåmløyper
  • Skicross
  • Parallellslalåm
  • Kuleløype
  • Hopp og rails
  • Slopestyle
  • Bigjump
  • Fri kjøring med mer.

Vi stiller med dyktige instruktører og trenere med erfaring fra både klubb og skiskole.

Campen er for barn som allerede kan kjøre ski- eller snowboard – det vil si at de må kunne svinge, stoppe og kjøre sammen med andre barn i en gruppe.

Priser og påmelding:

Kr 1800,-

Kr 1600,- for de som har deltatt på skiskolen eller er med på SkiLeik.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Program:

08.30-09.00: Oppmøte i varmestua

09.00-10.00: Oppvarming og uteaktiviteter

10.00-12.00: Ski- og snowboardaktivteter

12.00-13.00: Lunsj

13.00-14.00: Kurs, trening og ski- og snowboardaktivteter

14.00-15.00: Frikjøring / avslutning dag 3

15.00-15.30: Henting

Det kan bli endringer i programmetInvitasjon til Bertel O. Steen Cup 2018

Postet av Lommedalens IL den 4. Jan 2018

Lommedalen Alpin og Freeski i samarbeid med sponsorer har gleden av å invitere utøvere fra 6 til 18 år til vår tradisjonsrike StorslalåmCup i

Krydsbyløypa, LommedalenPåmelding og betaling kr. 140,- gjøres på www.minidrett.no.

Ta med bekreftelse på innbetalt startkontingent. Ikke forhåndsbetalt startkontingent faktureres med kr 200,-. Etteranmelding kan gjøres i bakken renndagen (før hhv.kl 09:15 og 12.45) og koster kr. 200,-.

Premieutdeling umiddelbart etter at hver klasse er avsluttet (eldste klassene først i klassene 11 år og eldre). I tillegg premieres sammenlagtvinner i klassene fra 11 år og eldre etter tredje renn i Bertel O. Steen Cup 10. mars. Beste plassering i 2 renn teller som sammenlagtresultat.

Rennkort selges i bunn av barnebakken.

Deltakende klubber må påregne å stille som portvakter. Det vil ikke være portvakter i de yngste klassene

Fremmøte i god tid før rennstart, og senest 1 time før start.Levert av IdrettenOnline