God Jul og godt nyttår

Postet av Lommedalens IL den 23. Des 2016

Da er det endelig jul i Lommedalen, og vi vil takke alle for et fantastisk sports år vi har hatt. Vi kan se tilbake på året 2016 og finne utrolig mange gode prestasjoner fra våre idrettsutøvere og lag.

• Våre alpinister, Leif Kristian Haugen og Aleksander Aamodt Kilde gjør det utrolig godt i verdenscupen og som bare fortsetter å imponere. Aamodt Kilde som vant verdenscupen i Super-G i mars, har nå begynt den nye sesongen med en råsterk 2.plass i Val Gardena i Super-G.
    Leif Kristian Haugen har i år begynt med sterke plasseringer i storslalåm sirkuset. To 7. plasser i Val d'Isere og Kranjska Gora og en meget sterk 4. plass i parallellstorslalåm.
  • Våre fotballjenter ble seriemester i både J14 og J16 klassen. Det gror godt i jentegruppene våre. J16 laget vårt spilte tilsammen 26 seriekamper, der 22 vunnet, 1 er spilt uavgjort og 3 er tapt. Målforskjellen er imponerende 134-21. Mens våre J14 spilte 20 seriekamper, der de vant 15, 3 er spilt uavgjort og 2 er tapt. Målforskjellen på disse kampene lå på sterke 80-35.
  • Lommedalens G15 basketgutter vant en av Norges største basketturneringer, Hansa cup i Bergen. Laget gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og avsluttet turneringen med en strålende prestasjon og turneringsseier med resultat på 39-29. Lommedalen fikk også to spillere på turneringens All Star-lag: Landslagsspillerne Peder Riise Johnsen og Arne Marius Thorseth Grevskott.
  • Vår egen Espen Andersen tok et strålende NM gull i kombinert i mars i år, og har nå etablerer seg blant de største i verdenscupen med to solid prestasjoner. Espen har startet forrykkende i årets sesong, og har endt på 6.plass i Lillehammer og 5. plass i Ramsau nå i desember.
  • Ikke minst vår egen ildsjel, Ingar Bekke som ble kåret til årets bankende hjerte av Budstikka. Ingar som tidligere har vunnet Bærum kommunes ildsjels pris i 2013 og "Nikken-prisen" i 2015, kronet av et flott 2016 år med vinner av årets bankende hjerte og som Akershus sin kandidat til Årets ildsjels pris.
  • Lommedalsrennet nådde nye høyder og ble gjennomført med ca. 1000 deltakere, den 9. januar.
  • Samtidig så ble det gjennomført Lommedalen Opp i mai, der hele 300 barn, ungdom og voksne deltakere deltok på arrangementet og gjennomførte løpets 2.2 km lange løp. Det ryktes om at målet er å doble antall deltakere til neste års løp.
  • Ellers så har Lommedalshallen har fått nytt idrettsgulv, og klubbhuset har blitt pusset opp.
  • Rune Velta har i år valgt å legge opp hoppkarrieren, og vi ønsker han lykke til videre med studier og trenerkarriere.
  • Det gror også godt i håndballgruppen vår, da J12 endte på en sterk 2. plass Nesjar cup, mens vårt damelag gjennomførte en sterk sesong, samt gjorde en fin figur i NM.

Vi i Lommedalens Idrettslag ønsker alle sammen en god jul og et godt nyttår. Vi gleder oss allerede til 2017 sesongen.