FOTBALLENS FESTDAG 2019

Postet av Lommedalens IL den 20. Jun 2019

FOTBALLENS FESTDAG SØNDAG 18. AUGUST

 

Snart sommerferie for små og store, men allerede nå vil vi gjerne invitere dere til Fotballens Festdag! Vi ønsker alle bygdas fotballspillere og skoleelever med familier, venner, trenere og lærere hjertelig velkommen til Fotballens Festdag 2019 søndag 18.august fra kl 13.

Velkommen til konsert og showkamp, masse moro i Fanzone, og ikke minst Eliteseriekampen mellom Stabæk og Kristiansund kl 16!

Dette skal være en fotballfest med mening og årets tema er:
Netthets – vi har alle et ansvar!

Vi går snart et nytt skoleår i møte, og mange både gleder og gruer seg - mange tanker og følelser svirrer i små og store hoder. Å takle skolehverdagen, med plikter og forventninger, er krevende nok i seg selv, og for noen blir denne hverdagen ekstra utfordrende. 

Vi lever i en tid der netthets og nettmobbing er et økende problem. Samtidig ser vi også tendenser til at språket utvikler seg i en røffere og mer vulgær retning, særlig blant barn og unge.

Foreldre, trenere, lagledere, lærere, lagkamerater, klassekamerater, søsken og venner, alle har vi et ansvar. Et ansvar for å se og ta vare på hverandre. Og for å skape bevissthet rundt språkbruk – og måten vi snakker til og om hverandre på.

Det er her Stabæk som fotballklubb ønsker å ta sin del av ansvaret. Vi vil at våre trenere, ledere og spillere skal vise vei, være gode eksempler i hverdagen. Vi ønsker at unge jenter og gutter i alle klubber og på alle skoler skal oppleve treningsfelt, garderobe, skolegård og klasserom som trygge og gode «havner».

På «Fotballens festdag 2019» skal vi feire det nye skoleåret – men vi må ikke glemme å passe på hverandre, vi må ha øyne og ører åpne. Stopp hetsen. Nå.

Billetter:

På feltene 300, 301, 302 har barn under 16 år gratis inngang, og voksne kan kjøpe billetter til kr. 50,-

Billetter kjøpes/hentes her: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/stabaek__kristiansund

Legg inn promokode festdag. Ordinære billetter til øvrige felt kan også kjøpes via denne linken.

Bestilling av billetter til hele lag/store grupper kan gjøres til Ellen Rønning: ellen.ronning@stabak.no

 

Vi sees på Nadderud stadion. Alltid. Uansett

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline