Introduksjon

Lommedalens IL Alpin er en mål- og mestringsorientert klubb.  Vi fokuserer på at utøverne skal mestre oppgaver underveis i sin utvikling. Videre skal vi legge til rette for at barn og unge utvikler alpine ferdigheter for mestring og skiglede i tråd med utviklingstrappen til Alpint i Norges Skiforbund. I tillegg ønsker vi å kunne tilby et sportslig opplegg som gjør utøvere, som ønsker dette, i stand til å hevde seg i nasjonale konkurranser (HL/TL), samt ved opptak til skigymnas.

For å skape et godt miljø for utvikling og skiglede skal klubben bygges på inkludering, samhold og trygghet, og  vi ønsker å skape selvstendige utøvere som er gode lagspillere.

Vår hjemmebakke er flotte Krydsbybakken! Tradisjonelt er bakken vår blant de første i området som åpner for sesongen, og bakken tilbyr flotte treningsforhold, jibbepark med hopp, rails og andre elementer, en egen barnebakke – og ikke minst «Norges beste Varmestue»!

Klubben vår er i all hovedsak dugnadsdrevet gjennom frivillig innsats fra foreldre og foresatte. Både i forbindelse med treninger, men også i driften av varmestua. Dette gjør at vi kan tilby et solid sportslig opplegg til noen av landets laveste treningsavgifter.

Så uansett ambisjonsnivå er alle velkommen til oss – for mestring, utvikling og skiglede for livet!

Ta gjerne kontakt med aktuell gruppe ved respektive foreldrekontakt!

Følg oss gjerne på Facebook!