LIL Alpin - Sponsorer

Vi i Lommedalen alpin er svært takknemlige for at vi har flere og et økende antall sponsorer som med sine bidrag hjelper Lommedalen alpin til å holde et høyt aktivitetsnivå med høy kvalitet, god kvalitet på nødvendig utstyr og at vi kan tilby Norges laveste treningsavgifter. 

Bertel O. Steen Asker og Bærum er vår hovedsponsor som over flere år har bidratt med solid støtte som har muliggjort blant annet arrangementet Lommedalen skifestival som er blitt årets begivenhet for svært mange barn. Vi takker også våre øvrige sponsorer Peishuset på Kolsås, Franzefoss, Rema1000 Lommedalen og Japponise Sushi for flotte bidrag for blant annet økt sikkerhet i bakken med nye tilskuernett. 

Dersom du eller din bedrift har lyst til å støtte aktivitetene til Lommedalen alpin så tilbyr vi blant annet profilering på våre 20 meter lange tilskuernett til kr. 10 000,- første år ved innkjøp og deretter kr. 5000,- i profilering. Ta kontakt med Jan Hjelle om du er interessert. Kontaktinformasjon er:jan.hjelle@kmd.dep.no og tlf. 99260331