GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

Postet av Lommedalens IL den 23. Des 2017

Vi ønsker alle medlemmer, aktive, frivillige og innbyggere i Lommedalen og på Bærums Verk en riktig god jul og et godt nytt sports år.
Vil du bidra til å utvikle «Lommedalen Breddeidrettssenter»?

Postet av Lommedalens IL den 21. Des 2017

«Lommedalen Breddeidrettssenter»

Et ambisiøst og framtidsrettet byggeprosjekt – «Lommedalen Breddeidrettssenter» – er under oppseiling og utvikling i regi av Lommedalens Idrettslag. Vi trenger flere til å dra lasset videre sammen med oss – vil du være med? Selv om prosjektet ennå ikke er behandlet  av årsmøtet i Lommedalens IL, ønsker vi å være best mulig rustet til arbeidet som ligger foran oss.

Grunntanken i prosjektet er at vi skal skape fremtidens aktivitetsbaserte samfunnshus som det naturlige og vitale samlingsstedet for Lommedalens innbyggere i alle aldre, fundert på fysisk aktivitet, kultur, entreprenørskap, tilhørighet og samhold.

Bygget på over 4000 m2 skal inneholde areal til aktiviteter av ymse slag, inkludert basketball, innebandy, volleyball, futsal, håndball, tennis, bordtennis, golf, trampoline, motorikk/turn, klatring, samt flere treningssaler og styrkerom. Men det skal også være rom for «ikke-idrett», for eksempel foto/video, musikk, teater, cafe/mingleområder, entreprenørskap, kortreist kontorfellesskap for voksne, og forhåpentligvis også noe for helsefagfolk som (fast)leger og fysioterapeuter.

Les også budstikkas artikkel: "Vil samle ungdommen i dalen".

For tiden har vi en spørreundersøkelse blant barn/ungdom i Lommedalen/på Bærums Verk for å kartlegge ønsker og behov som disse ser i dag. Undersøkelsen kan tas her: https://goo.gl/forms/sEPUHNRuq...

For noen dager siden fikk vi den gledelige nyheten at Sparebankstiftelsen støtter prosjektet med 1mill kr. Pengene skal i all hovedsak gå til utstyr og interiør. Så før vi får dratt nytte av denne gaven, må det gjøres et godt stykke arbeid langs flere akser.


Vi trenger folk til å jobbe med blant annet finansiering, dialog med Bærum kommune, prosjektering, informasjon og forretningsmodeller. Har du lyst til å bidra eller har spørsmål til dette, er det bare å ta kontakt med prosjektleder Kjetil Røine (95201355 / kjetil.roine@gmail.com).
Ung i Lommedalen/Bærums Verk - vi trenger dine råd!

Postet av Lommedalens IL den 6. Des 2017

For Lommedalen Idrettslag er det viktig å legge til rette for et bredt tilbud med aktiviteter som treffer flest mulig av våre barn og ungdommer.

Vi er nå i gang med et fremtidsrettet prosjekt der en av målsettingene er at deltagelse i fysisk aktivitet skal skape grunnlag for god sosial, fysisk og mental helse.  Vi er i dette arbeidet opptatt av at barn og ungdom selv skal få være med å bestemme hvilke tilbud og fasiliteter det skal satses på i årene fremover.

Derfor vil vi gjerne invitere deg som er i alderen 11-18 år til å bidra med dine synspunkter og råd ved å svare på en spørreundersøkelse. For få best mulig grunnlag for gode beslutninger i den videre prosessen håper vi at mange vil bidra. Alle svarene blir selvfølgelig behandlet anonymt.  Det er altså ingen som får vite hva den enkelte har svart.

Bruk følgende link for å svare på spørreskjema så snart som mulig og helst innen 14. desember:

https://goo.gl/forms/sEPUHNRuq...


Har du spørsmål kan du kontakt Jostein Steene-Johannessen på 40228463/jostej2@online.no

==========
Audi FIS Ski World Cup i Kollen 1. januar

Postet av Lommedalens IL den 30. Nov 2017

Bli med på vinterens RÅESTE opplevelse 1. januar 2018! 


Verdens 32 beste alpinister kjører ned en 180 meter lang bakke, 18 porter og ett hopp!

Ta med venner og kjente, hiv på deg varme klær og bli med på verdenscuprenn i paralellslalåm i Holmenkollen første nyttårsdag! Rennstart klokken 16.00. 

Alle unge, aktive alpinister får 30 % rabatt på tribunebilletter i hovedtribunen. Dette er pris for dem over 12 år ☺. Linken finner du her: http://cityeventoslo.no/aktiv-... 

For dem som ønsker å abonnere på nyhetsbrev, trykk på følgende link: http://mailchi.mp/1ac36896ce8e...


Les mer her: www.cityeventoslo.no
LIL utstyr i Uganda

Postet av Lommedalens IL den 27. Nov 2017

Utstyr fra Lommedalen kommer godt med.
Gamle Helset t-skjorter og ubrukte tine fotballskole t-skjorter ble sendt fra Lommedalen til Uganda i år. 

Takk til Eldrid Midtun som distribuerer «gamle» drakter til skoler i Uganda.

(Gamle Helset trøyer kommer alltid godt)

(Årets ubrukte Tine fotballskole t-skjorter ble også tatt i bruk)
Treningstider for alpint i Krydsbybakken for sesongen 2017/2018

Postet av Lommedalens IL den 16. Nov 2017

Treningstider alpint 2017/18

Her kommer det en oversikt over treningstidene for alpint kommende sesong, 2017/18.

En liten påminnelse til alle, og det er at det kan bli endringer.
Ser at det er dumt at det kolliderer med langrenn for de yngste, men skileiken er tirsdag og torsdag og da blir det for lange dager. Ved å legge treningen for de yngste til onsdager så vil bakken i praksis være åpen for alle andre siden vi har presset treningene inn på tre dager (mandag, tirsdag og torsdag).

Klikk her for treningstider 2017/18 (oppdatert 20.11.17)1 Kommentar

Gratisbilletter til Stabæk -Sogndal 19.november

Postet av Lommedalens IL den 16. Nov 2017

Stabæk Fotball spiller førstkommende søndag 19. november kl. 18.00 årets siste hjemmekamp i Eliteserien. Vi kjemper om 6. plassen på tabellen, samtidig som Sogndal kjemper om å overleve i Eliteserien. 

Til denne kampen ønsker vi å fylle Nadderud Stadion og gi spillerne en skikkelig avslutning. Vi inviterer derfor ditt lag til denne kampen. Om du ikke vil ta ansvaret for å få med hele laget så setter vi pris på om dere kan distribuere mailen og vedlegget ut til alle foreldre/foresatte så kanskje de vil ta turen sammen med sine barn, naboer, venner etc. 

Selv om det er gratis inngang dere sikre dere billett. 

Det er viktig at alle som skal på kampen så fort som mulig tar ut sin billett på http://billett.stabak.no/

Velkommen til Eliteseriekamp på Nadderud Stadion!

 
Tidligere Lommedalen spiller landslagsuttatt

Postet av Lommedalens IL den 7. Nov 2017

Tidligere Lommedalenspiller i Håndballjentenes VM-tropp

Helene Gigstad Fauske som spilte barnehåndball i Lommedalens IL er en av spillerne som skal spille VM i håndball for Norge i desember.

Hun tråkket sine første håndballsko i Lommedalen før hun gikk videre til Haslum, deretter Eliteseriespill i Stabæk før hun nå spiller proff i Danmark for FC Midtjylland.

Helene har spilt på yngre landslag i flere år, og har vært fast på rekruttlandslaget den siste tiden. I juni fikk hun sin debut på seniorlandslaget, og nå er hun også i VM-troppen.

Dette er første spiller i en VM eller EM tropp i håndball som har spilt for Lommedalens IL.

Lommedalens IL gratulerer med uttaket og det blir spennende å følge Helene i mesterskapet og i karrieren videre!
SkiLeik sesongen 2018

Postet av Lommedalens IL den 6. Nov 2017

SkiLeik

Vi vil også denne sesongen tilby SkiLeik i bakken på tirsdager og torsdager i tidsrommet 13:30 til 17:00. For å få plass til flest mulig barn, kan man i år kun velge skileik 1 dag i uken.

SkiLeik og varig SkiGlede henger sammen med utvikling av ferdigheter og følelse av mestring i et trygt og godt miljø. Vi håper derfor at flest mulig bruker Krydsbybakken så mange ganger i uka som mulig og at flest mulig benytter seg av tilbudet om å kjøpe sesongkort nå i slutten av oktober, les mer her.

Prisene for SkiLeik er gitt i tabellen under. Det gis rabatt for de som har sesongkort i bakken. Vi har i år satt ned prisen på familiekort til 5.000 kr (2 foreldre + alle barn).

Oppstart

Vi tar sikte på oppstart i uke 2 (første dag blir da tirsdag 9/1 2018) og holder på til 22/3 (uke 12) med unntak av uke 8 (vinterferie). Dette blir da 10 uker i bakken.


Mat servering:

Det vil bli servert et enkelt måltid ved 15-tiden.


Henting på skolene:

Vi henter barna på Gullhaug, Bærums Verk og Lesterud skole med buss. Barna fra Lommedalen Skole blir som tidligere fulgt av voksne. 

Påmeldingslink:
https://lommedalen.skiperforma...

 

Spørsmål vedrørende SkiLeik:

Kontakt Reidunn Rake (Reidunn@lil.no)


Kos deg med en liten filmsnutt om Skileiken.
Forhåndssalget av heiskort har startet!

Postet av Lommedalens IL den 23. Okt 2017

Velkommen til ny sesong i Lommedalen Skisenter

Forhåndssalget av heiskort har startet, påmelding til Ski- og Snowboardkurs er åpen og i år arrangerer skiskolen instruktørkurs i både alpint og snowboard i Saalbach i Østerrike. 

LES NYHETSBREVET HER!

Med flere nye snøkanoner og helt nytt helautomatisk snøanlegg som gir mer effektiv snølegging, krysser vi fingrene for nok en tidlig sesongåpning i Krydsbybakken.

Velkommen skal dere være!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV FRA LOMMEDALEN SKISENTER HER:
http://eepurl.com/c8sORL
Birger Etterdal er død

Postet av Lommedalens IL den 11. Okt 2017

Birger Etterdal er død

 

Birger bisettes i Haslum krematorium, store kapell torsdag 19.oktober kl 14:30. Sørgehøytideligheten avsluttes i kapellet.

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om Birger Etterdals bortgang.
Birger døde i går ettermiddag, 10. oktober, uten forvarsel. Våre tanker går i første rekke til hans nærmeste, venner og til alle de som hadde gleden av å jobbe sammen med Birger.
Birger har i en årrekke vært en av bærebjelkene i LIL, og har mer enn de fleste bidratt til at vi har en av de beste skianleggene og alpingruppene i regionen. 


Det arrangeres i kveld minnestund i Varmestua og huset er åpent fra 18 og utover kvelden. Alle er velkomne, og det blir enkel servering. Det er ikke lagt opp til noe program utover samvær og muligheten for å snakke om det som har skjedd.


Varmestua vil i helgen være åpen for de som ønsker et sted å gå til eller samles etter Birger Etterdals tragiske bortgang denne uken. Varmestua vil være åpen lørdag og søndag fra kl 16:00 til 18:00.

Kondolanseprotokollen vil også være tilgjengelig.

Skøyte & Hockeyskolen

Postet av Lommedalens IL den 27. Sep 2017

Last ned PDF filen i større format her.

Lommedalen Old Girls - Basket

Postet av Lommedalens IL den 25. Sep 2017

Jeg har gleden av å annonsere at vi nå får et nytt Old Girls lag i Lommedalen.

For sommeren fikk jeg en henvendelse fra Anne Martinsen som tidligere har vært aktiv mad basket.
Hun ønsker å starte et Old Girls lag i Lommedalen. For sesongen 2017-2018 er det først og fremst trening for bevegelse og å ha det gøy.
Anne har fortalt at de nå er 9 stykker og at de regner med å starte opp i uke 41.

Treningstid for Old Girls laget blir på Lesterud tirsdager kl.1930-2100.

Synes du dette høres interessant ut så tar du kontakt direkte med Anne på e-post anne.martinsen@tieto.com
Høstcamp - Fotball

Postet av Lommedalens IL den 21. Sep 2017Uke 40: Mandag -Tirsdag, Kl 09:00 – 14:00 

Campen er for både gutter og jenter født 2009 – 2003.
Bane: Lommedalen Øvre KG  
Gruppeinndelingen: Gutte- og jentegrupper. Født 09-08, 07-05 og 04-03 grupper.
Maks 20 deltakere per gruppe. Er gruppen full ved påmelding, kontakt Thomas@lil.no  

En fantastisk mulighet til å få trent det lille ekstra før ferien.
Campen skal gå gjennom 3 ulike temaer, og avslutter med en cup ved fjerde økt.

Dagsplan: Mandag
09:00 – 09:15: Gjennomgang av campen, regler og gruppeinndelinger
09:15 – 09:30: Oppvarming
09:30 – 11:00 Økt 1: Tema kommer
11:00 – 12:00 Lunsj (Reidunns meny)
12:00 – 12:30: Oppvarming
12:30 – 14:00 Økt 2: Tema kommer

Dagsplan: Tirsdag
09:00 – 09:30: Oppvarming
09:00 – 11:00 Økt 1: Tema kommer
11:00 – 12:00 Lunsj (Reidunns meny)
12:00 – 12:30: Oppvarming
12:30 – 14:00 Økt 2: Tema = Cup

Påmeldingsavgift: 800,- 
Ønsker du melde deg på og få den lille ekstra treningen før ferien,
meld på her: PÅMELDING HØSTCAMP

Det vi ønsker av deltakerne som skal delta er:
- Oppmøte senest 09.00 (hvis ikke, send melding).
- Fotballfokuserte deltakere, som ønsker å bidra på en positiv måte.
- Fotballsko, drikkeflaske, leggskinn og fotball (Har ekstra for de som ikke har).
- Respekter både medspillere og trenere.

Kiosksalg på Helset og Lommedalen Idrettsparker

Postet av Lommedalens IL den 22. Aug 2017

Normale åpningstider er 1700-2130 alle dager unntatt lørdager. Det er en kort sesong og den avsluttes før høstferien.I kioskene kan man betale med VIPPS og i tillegg til vanlige kioskvarer, få kjøpt både kaffe, te, smoothie, vafler og frukt.

Vinner av Bli rå på ski-stipend

Postet av Lommedalens IL den 29. Jul 2017

"Verdens herligste", vant Bli rå på ski-stipendiet

Det gror godt med idrettsutøvere i Lommedalen om dagen, og på torsdag, 28.08 ble Julie Bjervig Drivenes kåret til en av vinnerne av Bli rå på ski-stipendet. Vi gratulerer så mye med denne prisen og vi kunne ikke vært mer stoltere. Hurra for Julie!

Les den fulle artikkelen på: http://www.langrenn.com/vinner...
Breddeidrettsuka 14.-18. august 2017

Postet av Lommedalens IL den 16. Jun 2017

BREDDEIDRETTSUKA – 14.-18. AUGUST 2017

Siste uka før skolen starter – i uke 33 – arrangerer LIL en nyvinning som vi har kalt for BREDDEIDRETTSUKA. I løpet av denne uka får deltakerne, som er fra 12 år (født 2005) og eldre, prøve mange forskjellige idretter. I utgangspunktet tenker vi én idrett før lunch og én etter, og ulike aktiviteter hver dag, altså til sammen 10 idretter.

klikk her: Påmeldingslink

Hvordan det endelige opplegget blir avhenger av antall deltakere og antall instruktører vi klarer å få hanket inn.


Vi garanterer uansett kvaliteten på både ledere og opplegget så det blir en variert og spennende uke.

Alle aktivitetene er ennå ikke klare, men vi sikter mot blant annet

- Rulleski
- Orientering
- Karate
- Basketball
- Golf
- Klatring
- Terrengsykling
- Padling
- Teatersport
- Tennis


Det daglige tidsskjema blir omtrent dette:

Kl 0900:Frokost i klubbhuset, Lommedalshallen

0930-1200:Aktivitet

1200-1300:Lunch

1300-1530:Aktivitet

Vi serverer både frokost og lunch

Pris: 1 500 NOK

Påmelding skjer til Reidunn Rake, reidunn@lil.no

Spørsmål: Ta kontakt med Kjetil Røine, 95201355
Lommedalen Fotballcamp

Postet av Lommedalens IL den 9. Jun 2017

Lommedalen Fotballcamp.


Fotballavdelingen ønsker å tilby alle gutter og jenter født i 2004 – 2002 deres egen Fotballcamp i uke 26, den 26 - 29 juni. Tilbudet omfatter 3 timers intensive treningsøkter, + 1 timers lunsj (får servert lunsj), mandag – torsdag. Campen vil foregå fra kl. 10.00 frem til 14.00. Dagene blir delt inn i 1 ½ timers treningsøkt før lunsj og 1 ½ timers treningsøkt etter lunsj. Deltakere skal stille med; leggskinn, drikkeflaske, skiftetøy (hvis dårlig vær) og egen fotball.

Campen stiller med trenere med trenererfaring og fotballbakgrunn. Årets trenere er:

 • Erik Benjaminsen: Sportslig leder LFA, spiller Lommedalen A-lag, tidligere Stabæk spiller.
 • Anders Emil Nedrebø: Tidligere toppspiller i Vålerenga, Ham-Kam, og Bærum.
 • Kristian Larsen: Trener for både jr. og 00-01 jentelag i Lommedalen, samt spiller Lommedalen A-lag.

Campen skal omfatte fotballtekniske øvelser hver dag, der vi avslutter med en cup på tvers av alle aldersgruppene siste dag. Campen vil foregå på Lommedalen Øvre KG.


For å melde seg på, trykk på linken under.
https://www.superinvite.no/#/invitation/98b17f068d...
Klubbmesterskap i straffeskyting

Postet av Lommedalens IL den 1. Jun 2017

Oliver og Kasper klubbmestere

LIL basket arrangerte klubbmesterskap i straffeskyting onsdag 31. mai.

I klassen for spillere som skyter på lave kurver, var det h...ele 40 påmeldte. Konkurransen fikk en svært jevn og spennende avslutning. Syv spillere skjøt seg til finale: Even Øvregaard, Oliver Agelin, Oscar Finholdt Hessen, Magnus Svartebekk, Theodor Dalen, Mats Øygarad Hansen og Marcus Bugge-Dalen.

Til slutt hadde både Oliver og Magnus 19 treff på 30 forsøk. Dermed ble det omskyting, der Oliver trakk det lengste strået. Even og Marcus kom på delt 3. plass. Vi gratulerer!

I klassen som skyter på høye kurver, var det 16 påmeldte. Disse fire skjøt seg til finaleplass: Magnus Fornebo, Kasper Øvregaard, Christoffer Kiønig og Nina Hansen Øygard.

Hvis det var jevnt i den yngste klassen, var det i grunnen aldri noen tvil i denne eldste klassen. Kasper ble suveren klubbmester med hele 23 treff på 30 forsøk. Magnus kom på en fin 2. plass med 19 treff, mens pappa Christoffer Kiønig kom på en imponerende 3. plass med 16 treff. Gratulerer til alle tre!

Etter klubbmesterskapet var det kamper mellom spillere og foreldre. LIL basket takker for overveldende oppmøte og ønsker alle medlemmer en riktig god sommer! - Gjerne med trening på utekurver i ferien! Det finnes stort sett i alle land. Sees til høsten!
Turprogram 2017

Postet av Lommedalens IL den 31. Mai 2017

Lommedalens Idrettslag Damegruppa - Torsdagsturer 2017

Damegruppen har satt opp en oversikt over alle turer som skal gjennomføres i 2017.

Turprogrammet kan man laste ned her.

Gratis billetter til Stabæk - Lillestrøm, 03.06

Postet av Lommedalens IL den 26. Mai 2017

Til kampen mot Lillestrøm så får spillere og trenere fra Lommedalen gratis billetter på felt 300. (velg samarbeidsklubb i nedtrekkmenyen) og foresatte kan kjøpe billett på samme felt til 50,- kr. (velg ordinær i nedtrekkmenyen). Alle kan bestille via denne linken: http://billett.stabak.no/deeplink.aspx?token=lomme...

I Fanzone har vi aktiviteter for barna som shoot-out mål, 3vs3 ball-binge og ansiktsmaling samt ulike andre aktiviteter til enkelte kamper.

Trykk her for å laste ned PDF.
Gratulerer med dagen!

Postet av Lommedalens IL den 16. Mai 2017

Lommedalens Idrettslag ønsker alle sammen en strålende 17.mai feiring.
Lommedalen damefotball

Postet av Lommedalens IL den 15. Mai 2017

Lommedalen damefotball

Har du lyst til å spille upretensiøs damefotball i Lommedalen/ på Bærums verk- da er du velkommen på trening. Det er ingen forutsetning at du har spilt fotball tidligere.

Lommedalen damefotball startet opp i januar 2017, og består av damer fra fra 30 åra og oppover. Vi trener 1 gang i uka.I vinterhalvåret trener vi innendørs, og i fotballsesongen ønsker vi primært å trene utendørs.

Vinteren 2017 trente vi på Mølladammen ungdomsskole torsdager kl: 19:15-20:00.
Våren 2017 har vi fått tildelt banetid på Helsetbanen kl: 20:00- 21:00.
De gangene utetreningen må avlyses, forsøker vi i stedet å få til innetrening på torsdager kl: 19:15- ca 20:00.

Vi har en åpen/offentlig facebook side hvor du kan se når og hvor vi trener, samt bli medlem av gruppa.
Søk på: Lommedalen Damefotball

Kontaktperson: Elisabeth Almaz Eriksen (984 91 635).

Storfint besøk fra våre alpinister

Postet av Lommedalens IL den 11. Mai 2017


Last ned i større format her.
Førstehjelpskurs 6.juni

Postet av Lommedalens IL den 10. Mai 2017

FØRSTEHJELPSKURS 6.JUNI KL 18- 20:30 i VARMESTUA!

Det er viktig at dere formidler dette til alle trenerne i deres respektive grupper! Vi kan ikke få understreket det nok hvor viktig det er at våre trenere er oppdatert på førstehjelp!


Tilbakemelding til
reidunn@lil.no innen 02.juni!

LIL friluft etter skoletid

Postet av Lommedalens IL den 25. Apr 2017

LIL friluft etter skoletid

Er et tilbud for barn i 2.-3.klasse; første omgang kun ved Lommedalen skole. Vi vil vurdere å utvide tilbudet til å gjelde flere skoler dersom vi får med flere ledere.
Vi starter opp tirsdag, 10.oktober og avslutter høstsesongen 12.desember. Vi har 15 plasser tilgjengelig....
Tilbudet avhenger av nok deltakere

Ansvarlige ledere er:
Eilidh Paterson
Maria Aukland
Kristine Barry-Berg

Vi ønsker å gi barna en mulighet til å finne roen og gleden i naturen.
Tiden skal være fylt med glede, undring, mestring og lek. Barna skal få lære seg nye ferdigheter og nye sider ved seg selv.

Påmeldingslink: https://www.superinvite.no/#/i...
GOD PÅSKE !!

Postet av Lommedalens IL den 7. Apr 2017

Ønsker alle en riktig god påske.

Keeper-/og spisskole 6-7 mai

Postet av Lommedalens IL den 3. Apr 2017

Keeper-/og spisskole i Lommedalen.

Lommedalen fotball arrangerer 6-7 mai keeper-og spisskole for både gutter og jenter født 2000-2006 på øvre kunstgressbane. Vi har endret litt på konseptet fra i fjor og tenker at det denne helgen deltar keepere som har litt erfaring i keeperrollen. Vi tenker videre å arrangere en egen keeperskole for nybegynnere/mindre erfarne keepere litt senere i vår – en «keeper-rekrutteringsdag». Dette kommer vi tilbake til i egen kunngjøring.

Påmelding til keeper-/spisskolen gjøres via linken nedenfor. Påmeldingsfristen er 24 april. Spørsmål om keeper-/spisskolen kan rettes til Per Engelsgaard, tlf 47387483 eller på mail perengelsgaard@hotmail.com.

Link: https://www.superinvite.no/#/invitation/e6cbc650cd...
G16 VIDERE I NM!!

Postet av Lommedalens IL den 30. Mar 2017

G16 klarte det umulige.

Vi gratulerer vårt eget G16-lag med og komme enda et stykke videre i NM! Det er kun 1.divisjonslag (og interkrets) som blir invitert til å spille NM-kvalik, og fordi Lommedalen har spilt i 1.divisjon en stund nå, fikk de tilbudet om NM-kvalik i vinter. De klarte seg gjennom kvaliken, og trakk som kjent interkrets-laget Sprint-Jeløy i neste mellomspillsrunde.

Der ble det seier til våre gutter etter en utrolig spennende kamp. Guttene lå under 0-2, men snudde kampen helt på hodet og ledet 4-2 til det gjenstod 10 minutter. Østfoldlaget klarte dessverre å score to mål ila de siste 10 minuttene, og kampen gikk til ekstraomganger og straffekonk. Der var det Lommedalen som trakk det lengste strået og vant 4-2 i straffekonken. Dermed gikk de videre til neste runde, hvor de skal møte selveste Fredrikstad FK på bortebane! Vi gratulerer!"
Velkommen til sesongavslutning for langrennsgruppa

Postet av Lommedalens IL den 27. Mar 2017

Sesongavslutning langrennsgruppa mandag 3. april kl. 18.30

Velkommen til sesongavslutning med premieutdeling fra klubbmesterskapet.


Etter premieutdeling spiser vi pizza. Da det pleier å være god deltakelse på dette arrangementet så legges arrangementet til Lommedalen kirke.

Tid:

Mandag 3. april kl 18.30

Sted:

Lommedalen kirke

Program:
- Premieutdeling fra klubbmesterskapet for alle klasser fra 7 år og eldre
- Servering av pizza !

Påmelding
:
For å få bestilt riktig mengde med mat ønsker vi at alle som kommer melder seg på
via følgende link: klikk her
Mathias Holman vant Sparebank 1 cup

Postet av Lommedalens IL den 27. Mar 2017

Gratulerer til Mathias Holman som vant sammenlagt Sparebank 1 cup i klasse G13.

I dag var det finale på Noråsenrennet. Mathias ble nr 4 under dagens renn, men det
holdt til seier sammenlagt i Sparebank1-cup`n! Cupen har for Mathias vært fokuset
gjennom hele sesongen, så det å ta med hjem ledertrøya til odel å eie gir helt klart
mersmak, ikke bare for han selv, men også for hele treningsgruppa i Lommedalen!

(Mathias i godt driv under Nordåsenrennet)
Påminnnelse årsmøte 2017

Postet av Lommedalens IL den 23. Mar 2017

Minner om årsmøte 30.03 kl 19:00.

Årsmøte blir holdt i klubbhuset i Lommedalshallen.

Se vedlagt agenda for møtet.

Regnskap og budsjett

Postet av Lommedalens IL den 13. Mar 2017

Til alle alpin og freeski, de som ønsker å hente en oversikt over regnskap og budsjett for 2016 til årsmøtet 14.3, kan fås ved henvendelse av Marianne Fjelberg på lil@lil.no.
Coerver Academy påmelding

Postet av Lommedalens IL den 8. Mar 2017

Lommedalen inviterer alle gutter og jenter 7 - 14 år, til Coerver Champions academy fra 21 - 23. April. Fotballskolen er arrangert av Viasat, og er i samarbeid med Coerver Coaching og Adidas.

Det er to forskjellige påmeldingslinker for hver årsgruppe.

Påmelding for deltakere født, 2010. - 2007: http://coerver.no/shop/kurs/Champions-Academy-hos-...

Påmelding for deltakere født, 2006. - 2003: http://coerver.no/shop/kurs/Champions-Academy-hos-...
Klubbmesterskap LIL Alpin&Freeski

Postet av Lommedalens IL den 6. Mar 2017

Lommedalen Alpin&Freeski arrangerer klubbmesterskap Lørdag, 11.03. Rennet er åpent for alle som er glad i å stå på ski i Lommedalen og Bærums Verk. Det stilles ingen krav om deltagelse på organisert trening!

Påmelding: www.paamelding.no

Vel møtt!

Årsmøte 2017 LIL

Postet av Lommedalens IL den 15. Feb 2017

Årsmøtet 2017 i Lommedalens Idrettslag

avholdes

torsdag 30. mars kl. 19.00 i klubblokalet i

Lommedalshallen

Til behandling:

 1. Godkjenne de stemmeberettigede.
 2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
 3. Velge dirigent, sekretær(er) samt 2 representanter til å underskrive protokollen.
 4. Behandle Lommedalens IL årsmelding 2016, herunder gruppenes årsmeldinger.
 5. Behandle Lommedalens IL regnskap 2016 i revidert stand.
 6. Behandle innkomne forslag og saker.
 7. Fastsette medlemskontingent for 2018.
 8. Vedta idrettslagets budsjett for 2017.
 9. Behandle nytt prosjekt: Breddeidrett senteret.
 10. Behandle Lommedalens IL organisasjonsplan.
 11. Foreta følgende valg

a) Leder og nestleder
b) 2 styremedlemmer og 2 varamedlemmer
c) Øvrige valg i henhold til årsmøtevedtatt organisasjonsplan jf. pkt. 10
d) 1 revisor
e) Årsmøtet gir styret fullmakt til å utnevne de som skal representere idrettslaget på tinget eller organisasjoner idrettslaget er tilsluttet og gis fullmakt til å ta økonomiske beslutninger innenfor de budsjettrammer som ble vedtatt på årsmøtet.
f) Valgkomite med leder og 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte.


Forslag som ønskes behandlet på Årsmøtet, må være hovedstyret i hende senest
torsdag 14. mars. Alle innkommende saker vil bli lagt ut på vår nettside.
G03 til topps i Stoppen-Cup

Postet av Lommedalens IL den 13. Feb 2017

Ingen kunne "stoppe" LIL G03 i Stoppen-Cup

Lommedalen gutter 2003 stilte med to lag i Stoppen-Cup i helgen. Begge lag tok seg videre til et A-sluttspill etter gruppespillet. Ved sluttspillet røk det ene laget ut i kvartfinalen etter en spennende straffespark-konkurranse. Men Lommedalen hadde fortsatt et lag med videre, og etter en litt varierende prestasjoner i gruppespillet, var det ingen som kunne tukte G03-laget i sluttspillet. Laget gikk helt til topps i turneringen og vant finalen 1-0 over Nøtterøy.

Vi gratulerer så mye!

VINTERVIVIL AKTIVITETSDAG 2017

Postet av Lommedalens IL den 10. Feb 2017

INVITASJON TIL VINTERVIVIL AKTIVITETSDAG 2017

Vivil og Lions Club har gleden av å invitere deg til årets Vinteraktivitetsdag.

TID OG STED: Søndag 12. februar fra kl. 1100 til ca. kl. 1530 på Bærum Golfklubb, Hellerudveien 26 i Lommedalen.

ØVELSER: Langrenn: Ca. 10 km, 5 km, 2.5 km og 500 m. Hundespann, hest og vogn og aking. Ta med akebrett:-).

STARTKONTINGENT: Kr. 300,- for deltakere. Ledsagere betaler kr. 200,- for bespisning. Dette betales inn til konto: 6233.05.09258 innen fredag 3. februar.

PREMIER OG MAT: Umiddelbart etter rennet vil det bli avviklet en hyggelig sammenkomst i Klubbhuset. Her blir det bl.a. premieutdeling, Middagsservering inkludert drikke, og lett underholdning.

LEDSAGERE: De som måtte trenge egne ledsagere for å kunne delta, må ordne dette selv.

PÅMELDING: Senest innen torsdag 2. februar. BINDENDE påmelding sendes til VIVIL IL på vedlagte skjema. Aktivitetene er lagt til rette for at alle kan delta – både store og små og hele familien er hjertelig velkommen.

NB – Vi avvikler aktivitetsdagen uavhengig av vær og føreforhold. Hvis det er lite snø lager vi alternativt opplegg.

Påmeldingskjema


VELKOMMEN VIVIL IL

David Støre
Daglig leder

Et lavterskel tilbud til alle

Postet av Lommedalens IL den 7. Feb 2017

En mulighet for alle som ønsker:

"Jeg løper hver mandag fra Gullhaug skole kl.1830 og på onsdager kl. 1730. Jeg løper litt over en time hver gang, mest langs vei. Gjennomsnittlig hastighet er 5-5,5 min per km, men jeg er åpen for tilpasning. Alle som liker å løpe eller som vil komme seg i litt bedre form er hjertelig velkommen til å være med. Husk tøy tilpasset vær og føreforhold. Ta gjerne kontakt eller send en sms på 41 61 01 27."

Med hilsen Bror JA, Lommedalen Basket.

Rekruttering av nye styremedlemmer

Postet av Lommedalens IL den 30. Jan 2017


Bli med og ta Lommedalens Idrettslag inn i fremtiden – LIL Hovedstyre trenger nye medlemmer

Idrettslaget er limet i lokalsamfunnet vårt. Her får 2 200 barn og unge oppleve trening, samhold og idrettsglede mens ca 200 engasjerte trenere og lagledere bruker av sin tid for å skape gode idrettslige og sosiale rammer for utøverne. LIL tilbyr aktivitet i grupper for blant annet håndball, fotball, basket, langrenn, alpin & freeski, hopp, tennis og Damegruppa.Vi forvalter store ressurser i anleggene våre, blant annet; Skiheisen, Lommedalshallen og 3 kunstgressbaner.

Gruppene er selvgående med egne styrer og ulike verv. I LIL er vi også heldige og har en dedikert administrasjon som håndterer daglig drift på utmerket vis. Hovedstyrets oppgave er å følge opp virksomheten i gruppene og drive ulike prosjekter i samarbeid med administrasjon og grupper. Ikke minst skal styret legge og implementere en god strategi, klare målsettinger og en god kultur slik at LIL kan fortsette å vokse og bli en enda sterkere positiv aktør i lokalmiljøet vårt.

Styrets overordnede oppgave er å gjennomføre virksomhetsidéen: Livslang idrettsglede for alle i et inspirerende, inkluderende og trygt miljø i naturlige omgivelser!

Arbeidet tuftes på LIL sine verdier: Glede – Fellesskap – Naturlighet – Allsidighet

Hovedstyret velges av Årsmøtet den 30.3.2017.

Nå har du muligheten til å være med! Vi skal fylle posisjonene

-Styrets leder

-Styrets nestleder

-2 styremedlemmer

-2 varamedlemmer

Det er behov for mange ulike typer kompetanse i styret. Har du bakgrunn fra økonomi, salg, ingeniørfaglige yrker, prosjektledelse, idrett, arbeid med barn & unge eller annen relevant erfaring, så er du velkommen som kandidat. Det viktigste er et ønske om å engasjere seg i å skape de beste rammebetingelser for at både barn, unge og voksne skal ønske å være aktive deltakere i Lommedalens Idrettslag.

Det avholdes ca 1 månedlig styremøte og arbeid med ulike prosjekter gjøres løpende. For å engasjere seg i styrets arbeid får man tilbake massevis av erfaring fra tverrfaglig arbeid, et stort nettverk innenfor idretten, cv-byggende verv og ikke minst gleden av å bidra for Lommedalens barn og unge.

Har du spørsmål om hva det innebærer å ta styreverv så kan du gjerne kontakte noen av følgende:

Jostein Hundvin, avtroppende styreleder, tlf 918 79676, jostein.hundvin@hotmail.com

Per Morstad, avtroppende nestleder, tlf 470 23483, per.morstad@online.no

Marianne Fjelberg, Daglig Leder LIL, tlf 473 27200, marianne.fjelberg@lil.no

Ta kontakt med en av oss i valgkomitéen for å melde din interesse så raskt som mulig og innen 1.3.

Siri Eng,tlf 915 19681, siri.eng@santamaria.no

Randi Kleven, tlf 917 98944, rgkleven@gmail.com

Mona Martinsen, tlf 918 60326, mom.home@online.no

Ønsker du heller å engasjere deg direkte i en av gruppene så er det også her behov for flinke og engasjerte folk i styrene som har lyst til å være med å legge til rette for at utøverne får et best mulig sportslig og sosialt tilbud. Ta kontakt med gruppelederne.
Lommedalen Ski-Festival

Postet av Lommedalens IL den 25. Jan 2017

Lommedalen arrangerer Ski-festival den 3.-5. februar.
Vi kan tilby en rekke aktiviteter som, Big Air, akekonkurranse, skicross og masse mer. Det blir også satt opp konserter med våre lokale artister, der Mie Granlund, Henrik Hellum og Dina fra MGP jr skal opptre.

For å lese mer om denne helgen, klikk på Ski-Festival og les vårt program for helgen.

Vel møtt.
Info om Lommedalsrennet lørdag 7. januar

Postet av Lommedalens IL den 2. Jan 2017

All informasjon om Lommedalsrennet ligger under Langrenn sine sider . Velg fane "Lommedalsrennet"