Kjør alpint med oss!

Lommedalens alpin er i vekst.

Vår hjemmebakke er flotte Krydsbybakken! Vi er stolte av Norges beste varmestue som drives på enestående dugnadsinnsats av en engasjert foreldregruppe. Inntektene fra varmestua muliggjør at vi kan tilby et solid sportslig tilbud til landets laveste treningsavgifter. 
I Lommedalen kan ALLE utvikle skiferdigheter som gir skiglede livet ut!

http://lommedalenskisenter.no/

Lommedalens alpin er en mål og mestringsorientert klubb. Vi fokuserer på at utøverne skal mestre oppgaver underveis i sin utvikling. Våre mål settes i form av mestring og ikke i form av resultater. Det å være mål og mestringsorientert innebærer at man er opptatt av egen utvikling og fremgang fremfor å sammenlikne seg med andre.

Barn og unge med mål og mestringsfokus opplever suksess og føler seg komplette når de lærer noe nytt. Vi ønsker å tilrettelegge for at hver enkelt kan nå sine mål og ønsker å gi et treningstilbud til alle. Uansett ambisjonsnivå sier vi: Fun comes first! Synes du dette virker spennende? Da er vi klubben for deg!


Lommedalen skifestival

Med våre verdier i bunn, arrangerer vi Lommedalen skifestival, et arrangement vi er stolte av. Her er skiglede og alpint i fokus for alle. En to dagers festival første helgen i februar, med konserter og salgsboder, men det viktigst av alt skiglede for alle barn.

 
Velkommen til alpingruppa

Styreleder: Truls Mortensen E-post: truls.n.mortensen@gmail.com og tlf. 92299043

Styremedlem: (sponsor, rekruttering, samlinger) Jan Hjelle E-post: jan.hjelle@kmd.dep.no og tlf. 99260331 

Styremedlem: Jørn Hemminghytt. E-post: jorn.hemminghytt@gmail.com og tlf. 90724182

Styremedlem: Mats Hermansson. E-post: Mats@rubinmedical.no og tlf. 99285982

Styremedlem med ansvar for sport Marius Risan E-post: marius@tradesolution.no og tlf. 91756222

 

LOMMEDALENS ALPIN GIR SKIGLEDE LIVET UT!


Følg oss på Facebook: Lommedalen Alpin&Freeski