Storfint besøk fra Kilde og Haugen

Postet av Lommedalens IL den 22. Mai 2019

Lommedalen fikk besøk fra Aleksander A. Kilde og Leif Kristian N.Haugen

Torsdag 9.mai ble barn, ungdom, foreldre og trenere invitert til varmestua. Det var duket for storfint besøk fra Lommedalens egne alpintess, Aleksander Kilde og Leif Kristian Haugen.


Alpintutøverne snakket litt om sesongen og litt om Lommedalens IL. De ble videre satt på prøve da alle de oppmøtte kunne stille dem spørsmål om alt og ingenting. Her kom det mye gode spørsmål og noen morsomme, slik at gutta måtte trekke litt på smilebåndet.


De trakk frem et veldig viktig poeng vedrørende å være en individuell utøver på et lag.
Alle utøvere kan ha en dårlig dag, uansett hvilken idrett du konkurrerer i. Blir man ikke tatt ut på et lag, kjører ut eller lignende, er det lov å være lei deg og sur. Men det aller viktigste er at du videre da støtter og backer opp resten av laget. 


Gutta er allerede i gang med årets sesongforberedelser og er klare for en ny sesong. Vi gleder oss til neste sesong og skal følge med, med norske flagg og Lommedalen skjerf foran TV-skjermen


Velkommen til LommedalsUka 2019

Postet av Lommedalens IL den 21. Mai 2019

Velkommen til Lommedalsuka - Aktiviteter for store og små

Vi har gleden av å invitere alle barn og ungdom til Lommedalsuka.

LommedalsUka vil tilby ulike aktiviteter til alderen 7 år og opp til 15 års alderen.
Noen av våre tilbud har de fleste deltatt på før, men vi åpner også helt nye aktiviteter som er spennende, gøyale og vil treffe flere barn og ungdom. LommedalsUka ønsker å treffe alles interesser!


LommedalsUka - Uke 26
1. Tine Fotballskole (f. 2012 - 2007)
2. FotballCamp (f. 2006 - 2004)
3. Breddeidrett (f. 2009 - 2004)
4. Kultur/Drama (f. 2012 - 2007)

LommedalsUka - Uke 33

1. Tine Fotballskole (f. 2013 - 2007)
2. VBHK/LIL Håndballskole (f. 2008 - 2005)
3. Breddeidrett (f. 2009 - 2004)
4. eFotball (f. 2006 - 2004)


Mattilbudet i LommedalsUka:
Lommedalens Idrettslag ønsker å tilby et sunt lunsjtilbud til våre deltakere.
Alle aktiviteter får servert hjemmelagd varm/kald lunsj hver dag, pluss masse forskjellig frukt. Idrettslaget er 1 av 38 klubber som er EMS ambassadør og vil kjøre en sunn linje på alle våre aktiviteter.

Vårt mål er at barn, unge og voksne fra tidlige barneår skal etablere gode levevaner.
Husk å meld ifra allergier, vi ordner egne måltid for allergikere.


Les mer om LommedalsUka og alle aktivitetene som tilbys. Informasjon, kontaktpersoner og masse mer nyttig skriv.
https://www.lil.no/p/45006/lommedalsukaHa en fin 17.mai feiring

Postet av Lommedalens IL den 17. Mai 2019

Gratulerer med dagen! 

Lommedalens Idrettslag ønsker alle barn, foreldre og medlemmer en riktig god 17.mai feiring.

HURRA HURRA HURRA!
Jentekveld med Kristine Haugen

Postet av Lommedalens IL den 15. Mai 2019

Alpintgruppa hadde jentekveld m/ Kristine Haugen


Lommedalen Alpin arrangerer sammen med Stabæk Alpin en jentesamling for U14 jenter sesongen 2019/2020. Det er første gang det arrangeres en ren jentesamling og vi håper det kan være starten på et langvarig samarbeid mellom klubbene med fokus på å legge til rette for å beholde flest mulig jenter lengst mulig i alpinsporten.Samlingen er for U14 jenter i klubbene Stabæk, Asker, Bærum og Lommedalen.  

Samlingen går av stabelen på Folgefonna 23-26 mai. Tilsammen 27 jenter skal delta på samlingen. Første del av samlingen foregikk i Krydsbybakken onsdag 8. mai med barmarkstrening og løpermøte. Kristine Gjelsten Haugen kom innom og ga et motiverende foredrag for jentene.
Takk for en sinnsyk EMS Cup

Postet av Lommedalens IL den 14. Mai 2019

Takk for en sinnsykt gøyal helg! 

Eat Move Sleep Cup gikk av stabelen helgen 11.-12.mai i Lommedalen. Her var det 132 påmeldte lag som skulle spille alt ifra 3er, 5er og 7er fotball. Helgen bestod av kamper, camper, sunn kiosker, fairplay, FIFA-telt, kjendis straffekonk, flotte mål og mange utrolig flinke fotballspillere.

Vi fikk besøk av kjente TV-fjes og noen idrettsutøvere fra bærum og omegn. Innom kom bl.a. Erlend Mamelund (tidligere håndballspiller), Frode Grodås (tidligere landsslagkeeper i fotball), Arkan Resul (eFotball landslagspiller), Julie Drivenes (langrennsløper), David Hanssen (tidligere fotballspiller i Vålerenga og Stabæk), og flere.

Vi fikk også besøk av Camilla Lindberg som spiller i Lyn i Toppserien. Hun tok en prat om kvinnefotballen foran flere spillere og foreldre. Ønsket hennes var å fremme kvinnefotballen og om viktigheten blant unge jenter som spiller fotball og om mulighetene de har foran seg. Tusen takk for en flott prat!

Cupen rullet videre og søndag kl 18:20 blåste dommeren av de siste kampene for dette året.

Vi er utrolig takknemlige for at vi får lov til å arrangere EMS Cup av NFF og Bama. Hvordan vi klarte dette? Takket være et flott EMS-Crew og en haug med sensasjonelle foreldre som bidrar med sin frivillighet slik at barna fikk et fantastisk fotballcup opplevelse denne helgen.


Klikk deg inn på siden for bilder
https://fotball.lil.no/p/33276/eat-move-sleep-cup
Levert av IdrettenOnline