OPPDATERING - 24. JANUAR – Coronatiltak

Postet av Lommedalens IL den 24. Jan 2021

OPPDATERING SØNDAG 24. januar – Coronatiltak

Den siste utviklingen i Corona-situasjonen har ledet til at nye tiltak har blitt iverksatt også i Bærum fra midnatt, natt til 25. januar, og i tråd med tidligere tiltak prøver nasjonale og lokale myndigheter å prioritere å holde aktiviteter for barn og unge i gang.

Status i idrettslaget for aktiviteter neste uke er da som følger:

  • Fotball: Trening ute fortsetter som tidligere.

NB! Akademiet fortsetter også på samme måte som tidligere.

  • Hallidretter (basket, håndball): Trening startet opp inne sist uke og dette fortsetter.  Inntil videre spilles det ikke kamper.
  • Skiidrett (alpint, langrenn): Trening ute fortsetter som tidligere. Inntil videre er det ingen konkurranser.  

NB! Skileiken fortsetter (oppstart 26.01 - tirsdag), men idrettslaget er nødt til å be foreldre forestå transport fra skolen til Lommedalen skisenter så langt dette er mulig. Vi ber alle gjøre dette på en smittevernsmessig korrekt måte og ta kontakt med idrettslaget hvis det er problemer med å få gjennomført denne transporten for den enkelte.

  • Organisert idrett for voksne (over 19 år) er ikke tillatt. Les også
Oppskrifter for alle anledninger. LILSMAK!Det har vært tilsyn med smittevernstiltakene i Varmestua, og smittvernskontrollen gav positive tilbakemeldinger, med et par forslag til forbedringer. Dette er takket være en kjempeinnsats av våre ansatte og frivillige, tusen takk! Det koster svette og tårer å ta ansvar for smittevern i disse tider, og det er vi glade for at medlemmene setter pris på! Det er fortsatt slik at vi kan ha Varmestua åpen, så det prøver vi å holde fast på i en turbulent situasjon.0 Kommentar

Oppdaterte retningslinjer fra Bærum kommune for idrett og trening

Postet av Lommedalens IL den 22. Jan 2021

Idrett og trening

Bærum kommunes har nå kommet ut med oppdaterte retningslinjer for idrett og trening for barn og unge under 20 år.

Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, og unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten.

Les om retningslinjene for idretten
i Bærum her
Idrett, trening, fritidsaktiviteter mm | Bærum kommune (baerum.kommune.no) 0 Kommentar

Bruk av kommunale idrettsanlegg

Postet av Lommedalens IL den 20. Jan 2021

Bruk av kommunale idrettsanlegg

- Dette er generelle regler som omhandler bruken av kommunale idrettsanlegg under den pågående covid-19 pandemien. Når det gjelder tidsspesifikke begrensinger for alder på utøvere som kan benytt anleggene og begrensinger i selve utøvelsen av aktivitetene så henvises det til de enhver tid gjeldene bestemmelser vedtatt av offentlige myndigheter, Bærum kommune og Norges Idrettsforbund.

I en normalsituasjon er utnyttelsesgraden på anleggene meget høy. Med dagens begrensinger knyttet til smittevern er det trolig ikke til å unngå at enkeltanlegg vil få en noe lavere utnyttelsesgrad i den kommende perioden. Avtaler om utlån/utleie begrenses derfor til idrettslag og organisasjoner som har inngått smittevernavtale, og der aktiviteten defineres som hallidrett i fleridrettshall/fotballhall/friidrettshall.


Les også
Forsiktig gjenåpning av aktiviteter 
for barn og unge i Lommedalens ILLes og last ned hele Bærum kommunes smittevernregler her
Bruk av kommunale idrettsanlegg Bærum kommune
0 Kommentar

Forsiktig gjenåpning av aktiviteter for barn og unge i Lommedalens IL

Postet av Lommedalens IL den 19. Jan 2021

Forsiktig gjenåpning av aktiviteter for barn og unge t.o.m 19 år i Lommedalens IL

Vi ser nå ut til å kunne starte opp igjen våre aktiviteter for barn og unge t.o.m 19 år i regi av Lommedalens IL fra og med ettermiddag onsdag 20. januar. Tidligere tiltak ang. hva man gjør ved symptomer, sosial distanse og vask av hender og bruk av munnbind gjelder som tidligere, men selve treningen skal kunne gjennomføres slik den enkelte idrett krever. Kontakt din trener eller oppmann for å avtale oppstart nærmere.

Noen av idrettslagets aktiviteter er avhengig av transport, og Koronautvalget i Lommedalens IL avklarer nå under hvilke premisser slik transport kan gjennomføres. Samtidig som vi skal ivareta alle påkrevete regler og anbefalinger, er det viktig for oss å ha koordinert oss med de andre idrettslagene og med våre egne lokale myndigheter. Vi vil derfor komme tilbake til hvordan enkeltaktiviteter som skileik og foballakademi kan gjennomføres etter å ha undersøkt hvilke anbefalinger som egentlig nå gjelder og hvilke hensyn vi må ta.

Mvh
Ole Reistad
Styreleder


Les også
Idrettslaget egen Covid-19 side

0 Kommentar

Takk til våre grasrotgivere

Postet av Lommedalens IL den 14. Jan 2021

Vi retter en stor takk til våre grasrotgivere

Aldri har antall grasrotgivere vært større, og vi retter en stor takk til alle dere som gir sin grasrotandel til Lommedalens IL. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å hjelpe oss med å videreutvikle anlegg og å opprettholde, og gi nye tilbud til barn og unge.

Takket være deg mottok Idrettslaget hele kr 276 014,01,- for spilleåret 2020. Vi er per år 2020 589 antall spillere og det vokser fortsatt. Har du lyst til å gi din grasrotandel til Lommedalens Idrettslag? Lese mer under. 


For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Les også

Lommedalens Idrettslag sin julegave Slik gjør du det:

Registrere ditt spillekort hos Norsk Tipping, og gi din grasrotandel til Lommedalens Idrettslag. Spillekortet registreres på LILs organisasjonsnummer 977 457 432,

dette kan gjøres på internett eller hos Tippe kommisjonæren.

Klikk her for å gjøre det via nett0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline