FOTBALLENS FESTDAG 2019

Postet av Lommedalens IL den 20. Jun 2019

FOTBALLENS FESTDAG SØNDAG 18. AUGUST

 

Snart sommerferie for små og store, men allerede nå vil vi gjerne invitere dere til Fotballens Festdag! Vi ønsker alle bygdas fotballspillere og skoleelever med familier, venner, trenere og lærere hjertelig velkommen til Fotballens Festdag 2019 søndag 18.august fra kl 13.

Velkommen til konsert og showkamp, masse moro i Fanzone, og ikke minst Eliteseriekampen mellom Stabæk og Kristiansund kl 16!

Dette skal være en fotballfest med mening og årets tema er:
Netthets – vi har alle et ansvar!

Vi går snart et nytt skoleår i møte, og mange både gleder og gruer seg - mange tanker og følelser svirrer i små og store hoder. Å takle skolehverdagen, med plikter og forventninger, er krevende nok i seg selv, og for noen blir denne hverdagen ekstra utfordrende. 

Vi lever i en tid der netthets og nettmobbing er et økende problem. Samtidig ser vi også tendenser til at språket utvikler seg i en røffere og mer vulgær retning, særlig blant barn og unge.

Foreldre, trenere, lagledere, lærere, lagkamerater, klassekamerater, søsken og venner, alle har vi et ansvar. Et ansvar for å se og ta vare på hverandre. Og for å skape bevissthet rundt språkbruk – og måten vi snakker til og om hverandre på.

Det er her Stabæk som fotballklubb ønsker å ta sin del av ansvaret. Vi vil at våre trenere, ledere og spillere skal vise vei, være gode eksempler i hverdagen. Vi ønsker at unge jenter og gutter i alle klubber og på alle skoler skal oppleve treningsfelt, garderobe, skolegård og klasserom som trygge og gode «havner».

På «Fotballens festdag 2019» skal vi feire det nye skoleåret – men vi må ikke glemme å passe på hverandre, vi må ha øyne og ører åpne. Stopp hetsen. Nå.

Billetter:

På feltene 300, 301, 302 har barn under 16 år gratis inngang, og voksne kan kjøpe billetter til kr. 50,-

Billetter kjøpes/hentes her: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/stabaek__kristiansund

Legg inn promokode festdag. Ordinære billetter til øvrige felt kan også kjøpes via denne linken.

Bestilling av billetter til hele lag/store grupper kan gjøres til Ellen Rønning: ellen.ronning@stabak.no

 

Vi sees på Nadderud stadion. Alltid. Uansett

 


0 Kommentar

KARIN, SINDRE OG SIMEN KLUBBMESTERE!

Postet av Lommedalens IL den 14. Jun 2019

KARIN, SINDRE OG SIMEN KLUBBMESTERE!

Lommedalen basket avholdt sitt årlige klubbmesterskap i straffeskyting tirsdag 11. juni. Karin Ranes Aslaksen, Sindre Ruud Møller og Simen Dahle Kristiansen gikk av med seieren i hver sin klasse.

 38 deltakere var med da klubbmesterne i straffeskyting skulle kåres. Det ble en jevn og spennende affære i alle klassene. Blant de yngste jentene (født 2007 eller senere) var det altså Karin som gikk av med seieren etter å ha truffet på 19 av 30 skudd, en pen treffprosent på 63. Men hun fikk følge til døra av fjorårsvinner Astrid Laugen, som senket 18 skudd. Like imponerende var det at Kristin Ranes Aslaksen, som er født i 2010, kapret 3. plassen, med sine 13 treff! Sterk familie-innsats var det også av familien Ranes Aslaksen med 1. og 3. plass!

 Blant de yngste gutta (født 2007 eller senere) ble det enda jevnere. Etter 30 skudd var det helt likt mellom fjorårsvinner Ola Lindbråten og Sindre Ruud Møller. Begge hadde truffet på 23 skudd, en imponerende treffprosent på 76,7! Dermed måtte det omskyting til for å kåre vinneren. Begge traff på sitt første skudd, men Ola bommet på sitt andre, mens Sindre traff. Dermed vippet det i Sindres favør denne gangen.

 Den eldste klassen (alle som er født 2006 eller senere) ble preget av at ingen 06-ere kunne komme grunnet en bursdag. Dermed var det opp til fire 05-ere å sørge for at spillerne faktisk slo de mange foreldrene som deltok. Det klarte de, takket være Simen. Men jammen måtte det ikke omskyting til for å kåre vinneren i denne klassen også. For pappa Torbjørn Møller klarte nemlig også å treffe på 16 skudd, det samme som Simen. Men Simen reddet æren til spillerne og stakk av med tittelen etter omskytingen. I denne klassen var det for øvrig også omskyting om 3. plassen. Nemlig mellom to av laglederne på G06-07, Mari Bergan og Elise Langerød, en duell Elise gikk seirende ut av.

 Dermed sto også familien Ruud Møller for en flott familie-innsats, med seier i den yngste gutteklassen og 2. plass i den eldste klassen!

 Vi gratulerer alle medaljevinnerne og alle andre deltakere med flott innsats!

 Her er resultatene:

 Jenter født 2007 og senere:
 1. Karin 19 treff, 2. Astrid 18, 3. Kristin 13, 4. Juliane og Frida 12, 6. Ella og Tara 11, 8. Julie 10, 9. Pernille 9, 10. Emilie 8, øvrige deltakere: Juliane, Hulda, Isabelle

 Gutter født 2007 og senere:
 1. Sindre 23 + 2 treff, 2. Ola 23 + 1, 3. Markus 21, 4. Marius 20, 5. Ruben 18, 6. Olaf 15, 7. Jakob T. 14, 8. Magnus og Jakob A. 7, øvrige deltakere: Sondre, Henrik, Oscar

 Alle født 2006 og tidligere:
 1. Simen 16 + 1 treff, 2. Torbjørn 16, 3. Elise 11 + 1, 4. Mari 11, 5. Tove, David og Mats 10, 8. Kristine 9, 9. Bram 8, 10. Mathias 7, 11. Jon og Dag 5, 13. Maria 3
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline